Plišani medo Chubby Bear Cream Perle Kaloo krem boje 25 cm od nježnog mekanog materijala od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Plišani medvjedić Chubby Bear iz bezvremenske linije Perle, francuske marke Kaloo, predstavlja prekrasan poklon za najmlađu djecu, primjereno već od njihovog rođenja nadalje. Krem medvjedić veličine 25 cm postati će nerazdvojan prijatelj vašeg mališana, od kojeg se neće htjeti odvojiti. Meka i paperjasta plišana igračka proizvedena je od prvoklasnog pliša, nježnog za osjetljivu dječju kožu. Može poprimiti djetetov miris, zahvaljujući čemu će se djeca uz njega osjećati sigurno. Dolazi u elegantnoj poklon kutiji, zato je primjeren i kao poklon za svaku prigodu. 

Linija Perle predstavlja moderne plišane igračke, nježne i meke za dječju kožu, idealne za maženje. Igračke poprimaju jedinstveni miris bebe, što je bitno prvenstveno u prvim tjednima života mališana, djeca se zato uz takvu igračku osjećaju sigurno. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, čime često istražuju predmete oko sebe. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Igračke možete jednostavno očistiti, preporučena temperatura pranja je  30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača kako bi očuvali kvalitetu i boju igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke za najmlađu djecu, jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde, jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25 cm
Dimenzije pakiranja25*16*28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.