Plišani medo mazilica Round Doudou Bear Blue Perle Kaloo plavi 20 cm od nježnog i mekanog materijala od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani zečić mazilica Bear, iz bezvremenske linije Perle, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon za najmlađu djecu, primjeren već od njihovog rođenja nadalje. Plišani medvjedić mazilica veličine 20 cm u ružičastoj boji postati će nerazdvojan prijatelj svakog mališana. Nježan medvjedić četverokutnog oblika s ušitkom na trbuščiću proizveden je od vrhunskih mikrovlakana i pliša, zato je mekan za osjetljivu dječju kožu. Četverokutni oblik sa čvorićima omogućava udobno i jednostavno primanje i igru.

Linija Perle predstavlja moderne plišane igračke, nježne i meke za dječju kožu, idealne za maženje. Igračke poprimaju jedinstveni miris bebe, što je bitno prvenstveno u prvim tjednima života mališana, djeca se zato uz takvu igračku osjećaju sigurno. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, čime često istražuju predmete oko sebe. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Igračke možete jednostavno očistiti, preporučena temperatura pranja je  30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača kako bi očuvali kvalitetu i boju igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20 cm
Dimenzije pakiranja21*6*23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.