Plišani majmunčić za kazalište lutaka Jack Monkey Kachoo Kaloo iznenađenje u kokosovom orahu 25 cm za najmlađe od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Plišani majmun Jack Monkey iz omiljene linije Kachoo, francuske tvrtke Kaloo, predstavlja izvrsno pomagalo, s kojim ćete svojim mališanima moći prikazati lutkarsko kazalište. Igračka je primjerena već od njihovog rođenja nadalje. Slatka rukavica u obliku majmuna u kokosovom orahu velika je 25 cm, tako da s njom svom mališanu bilo kada možete odigrati zabavne prizore s izuzetnim majmunom koji se skriva u kokosu te iz njega viri samo repić. Majmun djeluje realistično i proizveden je od prvoklasnog pliša, mekog i nježnog za dječju kožu. Plišani majmun primjeren je i kao mazilica, može poprimiti djetetov vlastiti miris, zahvaljujući čemu će se djeca uz nju osjećati sigurno i u ugodnoj atmosferi. 

Igra s igračkama važna je za razvoj svakog djeteta jer povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost, razvija spretnost i vještinu. U prvim tjednima nakon rođenja taktilna percepcija djece je povišena, dijete reagira na svaki dodir, zato je važno da djeca otkrivaju nove riječi i proučavaju površinu igračaka. Neće biti problema niti s kušanjem i grickanje, čime djeca često istražuju predmete oko sebe. Svaka igračka Kaloo strogo je testirana i ispunjava i najstrože standarde, zato je spremna baš na to.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Igračku možete jednostavno očistiti, preporučana temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Karakteristike

  • plišani majmun za lutkarsko kazalište
  • primjereno za najmlađu djecu od 0. mjeseca
  • realističan izgled
  • veličina 25 cm
  • idealno za lutkarsko kazalište i razvoj djetetove mašte
  • ispunjava najstrože sigurnosne kriterije
  • pranje pri 30 °C, kako bi očuvali boju i kvalitetu proizvoda
  • francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina25 cm
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.