Plišana mačka za razvoj bebinih osjetila Cat Tumbler Stimuli Kaloo zelena 16,5 cm od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišana mačka za razvoj bebinih osjetila, iz kolekcije Stimuli, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon za bebe već od njihovog rođenja nadalje. Jedinstvena mačka dizajnirana je suradnji s dječjim terapeutima i pomaže stimulirati i razvijati djetetova osjetila. Mačka zeleno bijele boje proizvedena je od nježnog i mekog tekstila i pliša, koji je mekan i nježan prema osjetljivoj dječjoj koži. U unutrašnjosti mačke je zvonce, koje pri nježnom pomicanju stimulira bebin sluh. Za izradu su korištene posebne vrste tkanina koje djeci omogućavaju otkrivanje nove taktilne percepcije, kontrastne boje i uzorak košnice razvijaju djetetov vid. Veličina mačke iznosi 16,5 cm. 

Mekana mačka u trenu će osvojiti pažnju djeteta, djeca će kroz igru s njom razvijati svoju finu motoriku. Mačka ispunjava najviše sigurnosne standarde, zato se djeca bez poteškoća mogu s njom igrati. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, na taj način često istražuju predmete oko sebe. Svaki Kaloo proizvod testiran je i ispunjava i najviše standarde. Mačku možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. Plišana mačka iz linije Stimuli, uz pomoć različitih igara za razvoj osjetila, potiču djetetov razvoj od malih nogu. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke i dodatke, jedinstvenog dizajna, za najmlađu djecu. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Ukupna visina16,5 cm
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.