Plišana lisica Paprika Music Fox Les Amis Kaloo riđava 25 cm od nježnog materijala od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Plišana lisica Paprika Music Box iz kolekcije Les Amis francuske marke Kaloo, divna je igračka primjerena za djecu od njihovog rođenja nadalje. Bezvremenska lisica veličine 25 cm izrađena je od nježnog pliša, zbog čega je idealna za igru najmlađe djece i nježna prema osjetljivoj dječjoj koži. Pahuljasta plišana igračka postati će nerazdvojan prijatelj svakog djeteta, koji će se s njom igrati cijeli dan, a po noći će mu pomoći da brže zaspi uz umirujuću melodiju »A Rock a By Baby«, koja će zasvirati kada lisicu povučete za rep. Narančasto bijela vesela lisica djeluje autentično, stvara ugodnu i veselu atmosferu. Igračka za najmlađu djecu poprimit će jedinstveni miris djeteta, koje će se zbog toga uz igračku osjećati samouvjereno i intenzivnije će percipirati svoje postojanje u novom svijetu.

Igra s plišanim igračkama važna je za pravilan razvoj djeteta, jer povećava aktivnost njegovog mozga, oblikuje njegovu osobnost i razvija vještine i sposobnosti. U prvim tjednima nakon rođenja povećana je taktilna percepcija djeteta, dijete reagira na svaki dodir, a mekani slon s velikim ušima također je pogodan za poticanje ove aktivnosti. Igračku najmlađa djeca mogu i kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Dječje igračke možete jednostavno čistiti, preporuča se površinsko čišćenje vlažnom krpom.

Francuska tvrtka Kaloo bavi se razvojem mekanih plišanih igračaka za najmlađu djecu, jednostavnog dizajna, više od 20 godina. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispuniti stroge europske standarde jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja jedinstvenosti, ljepote i savršenstva. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se zahvaljujući tome uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.

Karakteristike

  • lisica od nježnog pliša
  • primjerena za najmlađu djecu od 0. mjeseca
  • nježna narančasto bijela boja
  • veličina 25 cm
  • idealna mazilica za dječake i djevojčice
  • ispunjava najstrože sigurnosne kriterije kriterije
  • površinsko čišćenje s krpom
  • vrhunski francuski dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25 cm
Dimenzije pakiranja14*14*19 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
GlazbaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,25 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.