Plišana lisica Paprika Fox XL Les Amis Kaloo riđa 45 cm od glatkog mekanog materijala od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Plišana lisica Paprika Fox XL iz kolekcije Les Amis, francuske marke Kaloo, prekrasna je igračka primjerena za djecu već od njihovog rođenja nadalje. Bezvremenska lisica veličine 45 cm i izrađena od nježnog pliša, zbog čega je idealna za igru najmlađe djece i nježna za osjetljivu dječju kožu. Pufasta plišana igračka postati će nerazdvojan prijatelj svakog djeteta, koje će se s njom igrati cijeli dan, a po noći će im pomoći brže zaspati. Zahvaljujući narančasto bijeloj boji djeluje realistično, stvara ugodnu i veselu atmosferu. Igračka za najmlađu djecu jednako tako poprima jedinstveni miris bebe, koja se zatim uz igračku osjeća samopouzdano i intenzivnije doživljava svoje postojanje u novom svijetu.

Igra s plišanim igračkama važna je za pravilan razvoj djece jer povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost, spretnost i vještine. U prvim tjednima nakon rođenja taktilna percepcija djece povećana je, dijete reagira na svaki dodir i za poticanje te aktivnosti primjerena je i mekana plišana lisica s prekrasnom plavom maramom. Igračku najmlađa djeca mogu i kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Dječju igračku možete jednostavno čistiti, preporučana temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke, zatim ju pustite da se posuši na zraku.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno.  

Karakteristike

  • lisica od nježnog pliša
  • primjereno za najmlađu djecu od 0. mjeseca
  • nježna narančasto bijela boja
  • veličina 45 cm
  • za dječake i djevojčice
  • ispunjava najstrože sigurnosne kriterije
  • pranje pri 30°, zatim sušenje na zraku
  • vrhunski francuski dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije45 cm
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.