Pješčanik i povrtnjak za sve kućice Square Garden Sandpit Smoby s podlogom za 75 kg pijeska/60 l zemlje 76*76 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Pješčanik i povrtnjak Square Garden Sandpit 2u1 predstavlja izvrstan izbor za svu djecu od 2. godine starosti nadalje, koja vole igru vrtlara i farmera. Višenamjenski pješčanik djeci omogućava da u potpunosti koriste svoju maštu i kreativnost za vrijeme igre s pijeskom ili uz njega mogu naučiti uzgajati svoje prve biljke i ukusno povrće. Pješčanik se sastoji od 4 čvrste i izdržljive plastične stranice u prekrasnoj sivoj boji s motivom puža, sastoji se i od zaštitne podloge, s kojom se pješčanik odvaja od tla. 

Pješčanik je primjeren za 75 kg pijeska, djeca će se s njim igrati sa svojim omiljenim igračkama, naučiti će raditi tunele, graditi dvorce te za to vrijeme razvijati svoju maštu i izražavanje. Za vrijeme igre vrtlara pješčanik će koristiti kao povrtnjak, u koji mogu nasuti 60 litara zemlje. Djeca će, zahvaljujući vrtu, naučiti saditi sjeme i promatrati klijanje i rast, zalijevati ga i na razigran način stvarati pozitivan odnos prema prirodi te provoditi svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Pješčanik i vrt 2u1 predstavljaju izvrsnu nadogradnju za sve Smoby kućice, ali se djeca s njim mogu igrati i samostalno. 

Plastične stijenke pješčanika proizvedene su od čvrste i izdržljive plastike sa zaobljenim rubovima, zahvaljujući čemu će djeca biti sigurna za vrijeme igre. Kompaktne dimenzije 76*76*17 cm jamče da će pješčanik pristajati i manjem vrtu. Njegova površina zaštićena je anti UV filterom, čime izvrsno prkosi sunčevim zrakama te će svoj izgled očuvati nakon više godina uporabe. Francuski proizvođač Smoby posvećuje se zaštiti okoliša, zato je za proizvodnju ovog artikla korištena 100% reciklirana umjetna masa, koja se ponovno može 100% reciklirati. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije76*76*17 cm
Ukupna visina17 cm
Dimenzije pakiranja19*19*80 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Volumen L60 L / 75 kg sand
Bilješka100% recyclable plastic
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.