Pješčanik školjka s modlicama Mini Sand Pit Smoby s kanticom za zalijevanje, lopaticom i grabljicama 35 cm za manje prostore od 18 mjes

Opis proizvoda

Iznenadite svoje najmlađe kvalitetnim pješčanikom i dodacima Mini Sand Pit, francuskog proizvođača Smoby. Savršen set igračaka i zelenog pješčanika u obliku školjke razveselit će dječake i djevojčice već od 18. mjeseca starosti. Vrhunski pješčanik, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama 35*35 cm, idealan je za manje prostore. Primjeren je za uporabu u unutarnjim prostorima, a također i u vrtu ili dvorištu. Njegova površina zaštićena je anti UV filterom, koji će očuvati njegov izgled kroz više godina uporabe. Savršeno će se uklopiti u bilo koju dječju sobu, ukrasiti ju i stvoriti veseli ugođaj.

Zajedno s pješčanikom djeca će dobiti i 5-djelni set pomagala, s kojim će igra s pijeskom biti još zabavnija. Razveselit će ih i kvalitetna kantica za zalijevanje, žute modlice u obliku brodića i leptira, narančaste grabljice i lopatica. Svi dodaci prilagođeni su malim ručicama djeteta, što omogućava jednostavnu igru. Višenamjenski pješčanik za vrijeme vrućih ljetnih dana može se koristiti kao bazen - napunite ga vodom i djeca će uživati u osvježavajućoj igri s brodićima (nije dio seta).

Bezvremenski pješčanik pomaže razviti vještine i kreativnost djeteta, a s njim će se igrati graditelja, gusara i hrabrih mornara. Uroniti će u svijet mašte i zajedno sa braćom i sestrama i prijateljima razviti komunikacijske vještine i poboljšati finu motoriku. Pješčanik za djecu može se pohvaliti pravim francuskim izgledom i najvećom kvalitetom. Nježni i zaobljeni rubovi pobrinuti će se za sigurnost djeteta, a površina pješčanika je ugodna i baršunasta na dodir.

Smoby je priznati francuski proizvođač igračaka za djecu. Plastika od koje su izrađene Smoby igračke čvrsta je, a istovremeno glatka i nježna za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubovi, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu. Postupak izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zvog čega sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije35*35*9 cm
Ukupna visina9 cm
Dimenzije pakiranja35*35*9 cm
UV filtarDa
Težina0,41 kg
Volumen L6,5 l
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.