Pješčanik školjka Mini Sand Pit Smoby zeleni 35 cm za manje prostore od 18 mjes

Opis proizvoda

Vrhunski pješčanik Mini Sand Pit, francuskog proizvođača Smoby predstavlja izuzetan poklon za dječake i djevojčice od navršenih 18 mjeseci starosti. Divan zeleni pješčanik u obliku školjke svojim kompaktnim dimenzijama 35*35 cm kao stvoren je za manje prostore. Primjeren je za uporabu u unutarnjim prostorima, a također i u vrtu ili dvorištu. Njegova površina zaštićena je anti UV filterom, koji će očuvati njegov izgled kroz više godina uporabe. Savršeno će se uklopiti u bilo koju dječju sobu, ukrasiti ju i stvoriti veseli ugođaj.

Vašim najmlađima nudi puno zabavnih doživljaja - moći će ga koristiti kao mini pješčanik, a za vrijeme vrućih ljetnih dana kao bazen - napunit će ga vodom i osvježiti se uz igru s brodićima (nije dio seta). Višenamjenski pješčanik pomaže pri razvoju vještina i kreativnosti djeteta, s njim će se igrati graditelja, gusara i mornara. Uronit će u svijet mašte i zajedno s braćom i sestrama i prijateljima povećati svoje komunikacijske vještine i poboljšati finu motoriku. Pješčanik za djecu može se pohvaliti pravim francuskim izgledom i najvećom kvalitetom. Nježni i zaobljeni rubovi pobrinuti će se za sigurnost djeteta, a površina pješčanika je ugodna i baršunasta na dodir.

Smoby je  priznati francuski proizvođač igračaka za djecu. Plastika od koje su izrađene Smoby igračke čvrsta je, a istovremeno glatka i nježna za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubovi, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu. Postupak izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zbog čega sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije35*35*9 cm
Ukupna visina9 cm
Dimenzije pakiranja35*35*9 cm
UV filtarDa
Težina0,28 kg
Volumen L6,5 l
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.