Pješčanik s prostorom za pohranu i sjedalom 2u1 Relax Sandpit BIG za unutarnji i vanjski prostor s nosivošću od 50 kg od 12 mjes BIG55730

Opis proizvoda

Pijesak 2u1 Relax Sandpit od njemačkog proizvođača BIG predstavlja izvrsnu igračku za dječake i djevojčice od 1 do 5 godina. Moderno pijesak od čvrste i otporne plastike može se koristiti i vani i unutra, što će djeca cijeniti tijekom hladnijih dana. Donji dio pijeska može se napuniti pijeskom ili vodom, djeca se u njemu mogu naučiti graditi dvorce, kopati tunele ili se igrati s brodićima kao morski kapetani. Poklopac pijeska je izrađen u obliku ergonomskog sjedala, što će djeci pružiti ugodan odmor nakon igre. U unutrašnjosti se pijesak može koristiti i kao praktična kutija za igračke.

Multifunkcionalni pijesak u plavo-bijelom izdanju ima dimenzije 53*25*54 cm, što ga čini pogodnim i za manje prostore, terase ili balkone. Maksimalna nosivost sjedala je do 50 kg, a odlikuje se visokom stabilnošću i robusnošću. Površinu pijeska se može lako očistiti vlažnom krpom ako je potrebno. Pijesak će djeci omogućiti da potpuno iskoriste svoju maštu i kreativnost, a igrajući se vježbaju i finu motoriku. Pijesak 2u1 Relax Sandpit je testiran od strane njemačke kontrolne organizacije TÜV Rheinland u skladu s strožim sigurnosnim standardima GS.

Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo brenda BIG je bivol, koji predstavlja snagu, otpornost i robusnost - upravo to su karakteristični elementi ovog brenda. Brend BIG stavlja naglasak na sigurnost svojih proizvoda, a korišteni materijali su ne samo kvalitetni, već i zdravstveno neškodljivi. Jedinstveni dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje zadovoljavaju dječje zahtjeve - to je brend BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije53*25*54 cm
Dimenzije pakiranja53*25*54 cm
Težina2,4 kg
Nosivost50 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.