Pješčanik od cedrovine brod s kormilom Aksent Boat Sandpit Exit Toys jarbol s jedrom i prostorom za pohranu 190*90 cm

Opis proizvoda

S pješčanikom od cedrovine Aksent Boat nizozemske marke Exit Toys djeca od 3. godine starosti igrati će se gusara i kapetana broda. pješčanik u obliku broda dimenzija 190*90 cm opremljen je drvenim jarbolom i jedrom te pomičnim kormilom i prostorom za pohranu koji se otvara na prednjem dijelu broda, gdje djeca mogu spremiti svoje omiljene igračke. Pješčanik će oduševiti dječake i djevojčice već na prvi pogled, istovremeno će ukrasiti svaki vrt. U srednji dio pješčanika možete istresti čak 200 kg pijeska u kojem djeca mogu graditi dvorce i tunele, na taj način razvijaju svoju maštu i izražavanje.

Ukupna visina pješčanika zajedno s jarbolom iznosi 135 cm, njegova težina je 17kg. Na stražnjem dijelu broda je prostor za sjedenje s nosivošću od 30 kg. Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato savršeno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe ne treba dodatno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti i djeca se s njim, zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljima, mogu nesmetano igrati, za to vrijeme razvijati će svoju finu motoriku, maštu i izražavanje. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije190*135*90 cm
Težina17 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.