Pješčanik od cedrovine s pokrovom Aksent wooden sandpit Exit Toys zapremnina 45 kg s 2 posude zapremnine 16 litara/32 kg

Opis proizvoda

Pješčanik od cedrovine s pokrovom Aksent, nizozemske marke Exit Toys, kompaktan je pješčanik dimenzija 94*77 cm, zato vam na vrtu neće zauzeti puno prostora. Originalan pješčanik opremljen je s 2 zelene posude od kvalitetne plastike, u koje djeca za vrijeme vrućih ljetnih dana mogu natočiti vodu. Na stranama pješčanika su klupe, na koje dječaci i djevojčice za vrijeme gradnje dvoraca, tunela i oblikovanja mokrog pijeska mogu udobno sjediti. Posudice s vodom nakon svake igre mogu izvaditi i očistiti. Drveni pokrov pješčanika jamči zaštitu pijeska ili vode od nečistoća, s njim možete prekriti pješčanik preko noći.

Ukupna visina pješčanika iznosi 20 cm, njegova težina je 13 kg. Zapremnina pješčanika iznosi 45 kg, u zelene posude možete natočiti približno 16 litara vode (32 kg). Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato savršeno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe ne treba dodatno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti i djeca se s njim, zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljima, mogu nesmetano igrati, za to vrijeme razvijati će svoju finu motoriku, maštu i izražavanje.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije94*20*77 cm
Ukupna visina20 cm
Težina13 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.