Pješčanik od bora stolić s pokrovom Aksent Sandtable Exit Toys ekstra velik zapremnina 210 kg

Opis proizvoda

Drveni pješčanik stolić s pokrovom Aksent, nizozemske marke Exit Toys, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu od 3. godine starosti. Pješčanik zapremnine 210 kg proizveden je od prvoklasnog borovog drva, koje dolazi izravno iz Skandinavije. Stolić za pijesak stoji na izdržljivim nogama i omogućava pristup sa svih strana, zato će se s njim moći igrati više djece istovremeno. Djeca će se s njim igrati na vrtu ili dvorištu, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama primjeren je i za terase. U unutrašnjosti stolića je kvalitetna nepropusna tkanina koja jamči da će pijesak ostati u unutrašnjosti. Stolić je opremljen i pokrovom, s kojim pješčanik nakon svake igre možete prekriti, čime će pijesak ostati zaštićen od nečistoća. 

Višenamjenski pješčanik možete prekriti i koristiti ga kao obični stolić, na kojem djeca mogu crtati, slagati kocke ili se igrati s autićima. Dimenzije dječjeg stolića iznose 50*138*94 cm, ukupna visina je 50 cm, težak je 32 kg. Prilikom izrade korišteno je impregnirano borovo drvo s FSC Mix 70% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Zahvlajujući modernim proizvodnim procesima zajamčena je dugotrajnost pješčanika, s kojim se djeca mogu igrati čim ga sastavite.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije50*138*94 cm
Težina32 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.