Pješčanik od cedrovine s kuhinjom i tekućom vodom Aksent Sandpit Kitchen Exit Toys ekstra velik s posuđem 200*140 cm

Opis proizvoda

Pješčanik od cedrovine s kuhinjom i tekućom vodom Aksent, nizozemske marke Exit Toys, višenamjenski je pješčanik dimenzija 200*140 cm, s kojim će se igrati djeca od 3. godine starosti i za to vrijeme se izuzetno zabavljati. Bezvremenski pješčanik opremljen je prostorom za pohranu, klupom i kuhinjom s pomagalima zato će dječaci i djevojčice u potpunosti uroniti u svijet mašte i kreativnosti. Kuhinjski dio pješčanika opremljen je s 4 ploče za kuhanje, gumbima i sudoperom s funkcionalnom pipom, na koju možete jednostavno spojiti vrtno crijevo. Djeca u sudoper mogu natočiti vodu i, zahvaljujući uklonjivoj posudi, bilo kada ga isprazniti. Dio kuhinje je i set kuhinjskih pomagala u kojem se nalaze tavica, lonac s poklopce, lopatica, zaimača i zdrave namirnice.

Ukupna visina pješčanika iznosi 29 cm, njegova težina je 25kg. Zapremnina pješčanika iznosi 440 kg, nosivost klupica je do 30 kg. Ispod kuhinjskog dijela je veliki prostor za pohranu, gdje djeca nakon igre mogu pospremiti svoje omiljene igračke. Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato savršeno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe ne treba dodatno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti i djeca se s njim, zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljima, mogu nesmetano igrati, za to vrijeme razvijati će svoju finu motoriku, maštu i izražavanje.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije200*29*140 cm
Ukupna visina29 cm
Težina25 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.