Pješčanik od cedrovine stolić za vodu i pijesak Aksent sand&water table Exit Toys velik s pokrovom zapremnina 32 kg

Opis proizvoda

Pješčanik od cedrovine stolić za vodu i pijesak Aksent, nizozemske marke Exit Toys, razveseliti će sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenski stolić od cedrovine zapremnine 32 kg/16 litara opremljen je robusnim i izdržljivim nogama i omogućava pristup sa svih strana, zato će se s njim moći igrati više djece istovremeno. U unutrašnjosti stolića nalaze se 2 uklonjive posude od prvoklasne plastike, koje djeca mogu napuniti vodom i pijeskom i uroniti u svijet mašte i kreativnosti modeliranjem mokre gline i gradnjom tunela ili dvoraca od pijeska. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama stolića ne zauzima puno prostora, lijepo pristaje svakom vrtu ili dvorištu.

Višenamjenski pješčanik možete prekriti i koristiti ga kao obični stolić, na kojem djeca mogu crtati, slagati kocke ili se igrati s autićima. Dimenzije dječjeg stolića iznose 69*50*94 cm, ukupna visina je 50 cm, težak je 10 kg. Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato savršeno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe ne treba dodatno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti i djeca se s njim, zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljima, mogu nesmetano igrati, za to vrijeme razvijati će svoju finu motoriku, maštu i izražavanje. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije69*50*94 cm
Težina10 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.