Pješčanik od cedrovine stolić za vodu i pijesak Aksent sand&water table Deluxe Exit Toys piknik s 2 klupe suncobranom pokrovom i dodacima

Opis proizvoda

Pješčanik od cedrovine stolić za vodu i pijesak Aksent, nizozemske marke Exit Toys, razveseliti će sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenski stolić zapremnine 32 kg/16 litara opremljen je robusnim i izdržljivim nogama i omogućava pristup sa svih strana, zato će se s njim moći igrati više djece istovremeno. U unutrašnjosti stolića nalaze se 2 uklonjive posude od prvoklasne plastike, koje djeca mogu napuniti vodom i pijeskom te se upustiti u svijet mašte i kreativnosti, za to vrijeme na raspolaganju im je i set vrtnog alata - dvije različite lopatice i grabljice.

Praktični suncobran postavljen je na sredinu stolića i zaštititi će djecu od jakih sunčevih zraka. Višenamjenski pješčanik možete prekriti pokrovom i koristiti ga kao piknik stolić, za to vrijeme dobro će doći 2 praktične klupe s nosivošću od 45 kg, tako da će djeca za stolićem moći nešto prigristi, crtati i slagati kocke. Dimenzije stolića iznose 120*50*94 cm, ukupna visina iznosi 50 cm, težina je 16 kg. Posude za pijesak i vodu možete ukloniti i očistiti, djeca ih mogu koristiti i kao prostor za odlaganje igračaka. Kvalitetan pješčanik u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina.

Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s certifikatom FSC 100%, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato izvrsno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe nije potrebno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti te se djeca odmah nakon toga mogu igrati sa svojom braćom, sestrama i prijateljima.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina  djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE, EN71, FSC certifikate. Drveni pješčanici mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju te stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijalu u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije120*50*94 cm
Težina16 kg
Nosivost45 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.