Pješčanik od cedrovine Heksagon Aksent Hexagonal Sandpit Exit Toys velik s 3 sjedalice 200*170 cm

Opis proizvoda

Pješčanik od cedrovine Aksent Hexagonal, nizozemske marke Exit Toys, praktičan je pješčanik u obliku šesterokuta dimenzija 200*170 cm, tako da je primjeren za svaki vrt ili dvorište. U modernom pješčaniku igrati će se djeca od 3. godine starosti i građenjem dvoraca i tunela od pijeska razvijati će kreativnost. Pješčanik je opremljen s 3 sjedalice na koje dječaci i djevojčice mogu udobno sjesti, tako da će im odjeća ostati zaštićena od prljavština, čemu će se sigurno veseliti i njihovi roditelji. Pješčanik je dovoljno velik za 585 kg pijeska, što će zajamčiti sate i sate zabave. 

Ukupna visina pješčanika iznosi 21 cm i težak je 14 kg. Drvena sjedalica ima nosivost do 30 kg. Drveni pješčanici Exit Toys proizvedeni su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti visokom otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato savršeno prkosi truljenju. Pješčanik prije uporabe ne treba dodatno obrađivati, dovoljno ga je samo sastaviti i djeca se s njim, zajedno sa svojom braćom, sestrama i prijateljima, mogu nesmetano igrati, za to vrijeme razvijati će svoju finu motoriku, maštu i izražavanje. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi proizvode najviše kvalitete. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije EUropske Unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drveni pješčanici od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno će se razvijati i stvarati pozitivan odnos s prirodom. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina. 


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije200*21*170 cm
Ukupna visina21 cm
Težina14 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.