Piramida od šećerne trske Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid LIttle Smoby 5 obruča Green 100% reciklirana od 12 mjes

Opis proizvoda

Piramida od šećerne trske Roly Poly Pyramid, francuskog proizvođača Smoby izvrstan je poklon za svu djecu već od 1. godine starosti. Piramida se sastoji do 5 šarenih obruča koje će dječaci i djevojčice nizati na podložak od najvećeg do najmanjeg. Na gornjem dijelu piramide stoji palma. Uz piramidu djeca će razvijati svoju finu motoriku, logično razmišljanje i percepciju prostora. Proizvedena je od šećerne trske, zato je 100% reciklirana, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, pridobivenih od brzo rastuće šećerne trske.

Francuski proizvođač Smoby zalaže se za zaštitu okoliša, zato je proizvod zapakiran u modernu ambalažu od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka o održive umjetne pase predstavlja velik izazov i za proizvođače igračaka, među kojima je Smoby jedan od prvih. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne i izdržljive te jednako tako imaju nježnu površinu, kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku niti nećete primijetiti. Priuštite svojoj djeci igračke koje čuvaju okoliš. Slagalica piramida probuditi će djetetova osjetila, s njom će upoznati nove boje i oblike. U njima će se probuditi mašta i izražavanje te zanimanje za svijet oko njih. Piramidu možete ponijeti sa sobom na izlete i u posjete, jer ju možete, zahvaljujući manjim dimenzijama, jednostavno zapakirati.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi očaravajuće igračke s jedinstvenom pričom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije17*17*23 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja17*17*22 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.