Stol za piknik s dvije klupice za kućicu Smoby Neo Jura Lodge s UV filtrom

Opis proizvoda

Otkrijte kvalitetne dodatke i pomagala za dječje kućice, vodećeg francuskog proizvođača Smoby. Praktični vanjski piknik stolić s dvije klupe predstavlja sjajan način da djeci pružite mjesto za sjedenje sa svojom braćom i sestrama i prijateljima. Piknik stolić s klupama osmišljen je u crvenoj i sivoj kombinaciji boja, u jednakim tonovima kao i kućica, tako da će se međusobno upotpuniti. Kvalitetno i sigurno mjesto za sjedenje djeca će odmah zavoljeti i veseliti će se slasticama koje će kušati na sviježem zraku.

Piknik stolić ima izdržljive dvostruke stranice i izrađen je uz pomoć najmodernijeg proizvodnog procesa Blow Molding, jednako kao i sve kućice marke Smoby. Može se pohvaliti stabilnom i izdržljivom konstrukcijom, koja prkosi vjetrovitom vremenu, njegova površina istovremeno je nježna i baršunasta na dodir. Ima ugodne zaobljene rubove, tako da će se djeca moći sigurno igrati. Boje na dodacima Smoby neće izblijedjeti niti nakon duže uporabe, zahvaljujući anti UV filteru godinama će očuvati svoje prekrasne i žive boje, usprkos lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije stolića s klupama iznose 81*54*49 cm, ukupna visina je 49 cm. Omogućava jednostavnu i brzu montažu.

Piknik stolić s klupama svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnošću kod djece razvija maštu izražavanje, uz njegovu pomoć približiti će se svijetu odraslim. S ovim dodatkom dječaci i djevojčice razvijati će socijalne kontakte, učiti se gostoprimstvu i osnovama posluživanja. Roditelje će oduševiti to što će vidjeti svoju djecu kako se igraju na sviježem zraku, na stoliću mogu i crtati, slikati i razvijati svoje vještine. Uz piknik stolić s klupama savršeno pristaju i drugi praktični dodaci, među koje spada i kuhinja sa 17 dodataka. Kombinacija ova dva dodatka djeci će donijeti još veće veselje i bolju igru. 

Piknik stolić s klupama primjeren je za kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije81*54*49 cm
Ukupna visina49 cm
Dimenzije pakiranja49*16*83 cm
Ukupna dužina81 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.