Pidžama Birth Pajamas Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Vrijeme je da i lutka ode na počinak! Divna pidžama za lutke Birth Pajamas Mon Grand Poupon iz radionice francuske marke Corolle pretvoriti će svaku igru s lutkom u neprocjenjiv doživljaj. Kao jedina e-trgovina na tržištu oživiti ćemo igru vašeg mališana, ne samo izuzetnim Corolle lutkama, već i mnogim dodacima divnog dizajna. Pidžama sive boje s kapicom izrađena je za Corolle lutku veličine 36 cm i savršeno je dorađena do najsitnijeg detalja. Ljupka pidžama ukrašena je ovratnikom i logom marke Corolle te izrađena od nježnog, ali kvalitetnog materijala, koji je izuzetno ugodan oku, a također i na dodir. Zahvaljujući izuzetnoj pidžami igra s Corolle lutkom biti će nezaboravna i djeci će donijeti puno novih doživljaja i divnih uspomena.

Djeca mogu presvlačiti svoju lutku u ovu slatku sivu pidžamu Corolle kada god to žele. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali oživiti će svaku igru s lutkom, koja će razviti dječju maštu i komunikacijske vještine te taktilnu percepciju. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi jer djeca uz pomoć nje, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje radnje. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. Odjeću Corolle možete prati ručno pri najviše 40 ° uz uporabu isključivo nježnog tekućeg deterdženta. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle
  • siva pidžama s kapicom
  • za lutku veličine 36 cm 
  • od 24. mjeseca
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije1*25*41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,09 kg
Bojašedá
Pogodno za lutku36 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.