Dodatni dio petlja za fleksibilnu autostazu Flextrem Discovery Superloops Set Smoby vertikalna i horizontalna 2 kom

Opis proizvoda

Fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery svaki arhitekt može proširiti još jednim izuzetnim dodatnim djelom - dvostrukom petljom, koja je proizvod francuskog proizvođača Smoby. Zahvaljujući bezvremenskom 23-djelnom setu vaši najmlađi će dvostruku petlju moći pričvrstiti na stazu horizontalno ili vertikalno. Autići će kroz petlju prolaziti i okrenuti naglavačke, trkači će isplanirati najbolju poziciju za petlju te na taj način savršeno razvijati svoju maštu i tehničko izražavanje pri sastavljanju još složenije autostaze. Petlja je jednostavna za uporabu, prilagođena malim dječjim ručicama. Izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase koja je ugodna na dodir i jednostavno se pričvršćuje na stazu.

Za vrijeme sastavljanja autostaze razvijati će svoju finu motoriku, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti za igru, djeca mogu uključiti svoju maštu i kreativnost prilikom izgradnje adrenalinske autostaze. Igra trkača i graditelja djeci pomaže približiti se svijetu odraslih, zabavljaju se za vrijeme utrka i istovremeno uče oslanjati se na sebe kroz gradnju staze za svoje autiće. Za vrijeme igre s prijateljima, braćom i sestrama, dječaci i djevojčice proširiti će svoj fond riječi, poboljšati komunikacijske vještine i naučiti raditi u grupi, na trkama učiti će i o zdravom suparništvu.

 Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije39*39*36 cm
Dimenzije pakiranja28*11*32 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,05 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.