Drvene perlice u torbici Wooden Bead-Set in Bag Eichhorn 388 dijelova ružičaste, zelene ili plave od 4 godine

Opis proizvoda

Drvene perlice Wooder Bead-Set in Bag, njemačke marke Eichhorn, predstavlja izvrstan poklon za svu vještu djecu od 4. godine starosti. Bogat 388-dijelni set sadrži špagicu, krajeve i drvene perlice raznih oblika i boja, s kojima će djeca provjeriti svoje vještine i spretnost u izradi vlastitog, originalnog nakita. Drvene perlice proizvedene su od prvoklasnog javorovog drva i djecu će osigurati jedinstveno stapanje s prirodom, s njim će vježbati motoriku i osjećaj za detalje.

Jarke boje na perlicama potiču dječju mašti i izražavanje, čime će pridobiti osjećaj za dizajn i estetiku. Kreativni set razveseliti će prvenstveno djevojčice, koje će s njim moći izrađivati vlastiti nakit i igrati se princeza. Zapakirane su u kvalitetnu torbicukoja se zatvara, zato ih jednostavno mogu ponijeti bilo gdje sa sobom.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije7*13*6 cm
Dimenzije pakiranja32*24*42
Težina207 g
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.