Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Penjalica Adventure Car kvalitetna je penjalica za igru u obliku auta, koja krije puno zabave za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane ima 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaje svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem dijelu. klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica Adventure Car djeci nudi širok spektar igara i mnoštvo mogućnosti za razne zabavne aktivnosti. Za vrijeme takve igre, poboljšavaju finu motoriku i spretnost pokreta. Zabavljati će se spuštanjem po toboganu, a istovremeno će jačati svoje mišiće ruku i nogu. Igra vozača auta potiče razvoj dječje mašte i kreativnosti. Višenamjenska penjalica za djecu idealna je igračka za svu djecu koja vole igre na vrtu, na sviježem zraku

Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Karakteristike

  • višenamjenska igračka za dvorište ili vrt 
  • volan koji se okreće 
  • pješčanik ispod haube 
  • stražnji kotači služe kao penjalica 
  • tobogan s kliznom površinom dužine 150 cm 
  • izrađeno od kvalitetne plastike 
  • francuski proizvod 
  • anti UV filter sprječava blijeđenje boja 
  • primjereno od 18. mjeseca 
  • dovoljno prostora za igru više djece 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*76 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.