Parno kuhalo i blender Beaba Babycook® Duo Plus Dark Grey dvostruko

Opis proizvoda

Dvostruko parno kuhalo i blender Beaba Babycook® Duo Plus u elegantnoj tamnosivoj boji revolucionarno je pomagalo za domaćinstva s malom djecom. Parno kuhalo i blender u jednom vam, zahvaljujući dvije posude, omogućava brzu i jednostavno pripremu glavnog jela i priloga ili pak veće količine kašice. Uporaba dvostrukog parnog kuhala i blendera Beaba izuzetno je jednostavna i brza, tako da ćete uštedjeti puno vremena, a također i energije. Parno kuhalo i blender Babycook® Duo Plus cijeniti će prvenstveno obitelji s bebama ili više djece slične dobi. Dvostruko parno kuhalo i blender Beaba primjereni su i za pripremu jela za stariju djecu, koja već imaju zube. U jednoj posudi možete pripremiti prilog, a u drugoj skuhati meso ili povrće. Zahvaljujući mogućnosti pripreme hrane na pari svaka porcija hrano očuvati će bitne vitamine i minerale, povrće i voće pak neće izgubiti svoju boju.

Jednostavna priprema

Ovaj ikoničan kuhinjski robot 4u1 može kuhati na pari, sjeckati, otapati i zagrijati. Revolucionarno parno kuhalo i blender Beaba Babycook® Duo Plus u modernoj tamnosivoj boji olakšati će vam pripremu hranu za vašu djecu. Zahvaljujući dvije posude ukupna zapremnina parnog kuhala Beaba iznosi 2200 ml, zbog čega ćete u njemu moći pripremiti stvarno velike porcije za svoju djecu. Cijeli paket parnog kuhala Beaba sadrži dvije posude, svaka sa zapremninom 1100 ml, kvalitetne oštrice za pripremu kašice s cikličkim djelovanjem, jednostavan sustav zatvaranja »easy clip«, jedan gumb za upravljanje cijelim blenderom, rotirajući gumb za promjenu funkcije, malo kuhalo i poklopac za filter. Parno kuhalo i blender Beaba Babycook® Duo Plus jednostavno se čisti i brzo je spreman za ponovnu upotrebu. S njim će bez problema raditi očevi, starija braća i sestre, djedovi i bake te dadilje.

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989 godine u domaćinstva s malom djecom donosi revolucionarna pomagala, od kuhala, sjedalica za hranjenje pa sve do sunčanih naočala za djecu. Dizajneri marke Beaba posebno se brinu da njihovi proizvodi budu najkvalitetniji. Svi proizvodu za njegu djece istovremeno su inovativni i jednostavni za uporabu. Francuski proizvođač Beaba još na početku svog rada primio je velik broj nagrada komisije za stručno ocjenjivanje, a jednako tako i od zadovoljnih roditelja, stoga će i vama pružiti jednak osjećaj.

Karakteristike

  • jednostavna i brza priprema jela
  • dvije posude zapremnine 2200 ml
  • primjeren za djecu od 0. mjeseca
  • priprema velikih porcija istovremeno
  • kuhanje na pari i brzo sjeckanje
  • za pripremu kašice za najmlađu djecu
  • atraktivan i moderan francuski dizajn
  • prvoklasna francuska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije38*18*24 cm
Ukupna visina24 cm
Dimenzije pakiranja42*20*25 cm
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,75 kg
Volumen L1100 ml + 1100 ml
BilješkaBPA free
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.