Planinarski dom palačinkarnica Winter Chalett Smoby s aparatom za vafle i štednjakom s 30 dodataka

Opis proizvoda

Kuhinja s aparatom za vafle u Planinarskom domu, francuskog proizvođača Smoby, u svako će dječju sobu dočarati Božićni ugođaj, koji je sve bliže. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti doživjeti će ugođaj božićnih štandova te naučiti svojim strankama pripremati ukusne palačinke i vafle. Na raspolaganju im je štednjak, tavica za pripremu palačinki s mehaničkom lopaticom i crni aparat za vafle koji se otvara, u kojem mogu istovremeno pripremiti čak 2 vafla. Stražnju stranu palačinkarnice čini planinarski dom sa smrekom, koji će djecu oduševiti na prvi pogled. Mali kuhari imati će dovoljno prostora za pripremu palačinki i vafli, palačinkarnica nudi i dovoljno prostora za pohranu pojedinih dodataka.

U bogatom setu od 30 dodataka su 2 tanjura u motivu sovica, vilice, noževi, žlice, 2 čaše, 2 doze šlaga, lonac, tavica koja se okreće, 2 vafla, čokoladni preljev, slatki posip, kovanice, palačinke i kolač. Sva ta kuhinjska pomagala i dodaci djeci će dobro doći u pripremi najukusnijih slastica. Prilikom prodaje na božićnim štandovima zarađen novac pospremiti će u blagajnu, koju će na kraju dana otvoriti i prebrojiti zarađen novac. Ova izvrsna igračka djecu će služiti dugi niz godina, istovremeno predstavlja izvrstan dodatak dječjim kuhinjama i trgovinama Smoby, a mogu se s njom igrati i samostalno.

Planinarski dom palačinkarnica Winter Chalett djeci donosi realistične doživljaje pri igri trgovca, prodavača i kuhara. S njim će se igrati i više djece zajedno, prijatelji te braća i sestre. Zajedno će naučiti pripremati palačinke i vafle, dogovarati će se o cijenama i odrediti čemu služe pojedini kuhinjski dodaci i pomagala. Na taj način približiti će se svijetu odraslih, pridobiti će osjećaj odgovornosti i istovremeno razvijati svoju maštu i izražavanje. Poboljšati će finu motoriku i logično razmišljanje. Poboljšati će finu motoriku i logično razmišljanje, brže se socijalizirati te vježbati vještinu izražavanja. Dimenzije proizvoda iznose 46*25*39 cm. 

Smoby je iskusni francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije46*25*39 cm
Ukupna visina39 cm
Dimenzije pakiranja53*35*15 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,29 kg
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.