Odjeća Sport Dance Set Mon Grand Poupon Corolle za lutku veličina 36 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Treba se oblačiti u ljepšu odjeću! Prekrasna haljina za lutku Sport Dance Set Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, svaku će igru s lutkom pretvoriti u nevjerojatne doživljaje. Kao jedina web trgovina na tržištu, obogatiti ćemo igru vašeg djeteta, ne samo s izuzetnom Corolle lutkom, već i s mnogim dodacima prekrasnog dizajna. Prekrasna ružičasta haljina s plisiranom suknjom primjerena je za Corolle lutku veličine 36 cm. Haljina sa širokom plisiranom suknjom dorađena je do najsitnijeg detalja i podsjeća na pravu dječju odjeću. Ova prekrasna haljina za lutku Corolle izrađena je od nježnog, ali kvalitetnog materijala, koji je izuzetno ugodan na dodir i pogled. Izuzetna haljina na prvi pogled djeluje kao odjeća modnog dizajnera i djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena.

U ovu prekrasnu ružičastu haljinu Corolle djeca svoju lutku mogu presvući kada god požele. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu te također komunikacijske vještine i taktilnu percepciju. Igre zanimanja važne su u ranoj dobi jer djeca s njima, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle, djeca svoje luke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Corolle odjeću možete prati ručno pri najvećoj temperaturi od 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle 
  • ružičasta plisirana haljina
  • za lutku veličine 36 cm 
  • od 24. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Pogodno za lutku36 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.