Lutka Rosy Mini World Set Mini Corolline Corolle plave kose i plavih očiju s odjećom 3 dodatka 20 cm

Opis proizvoda

Pozdravite novu članicu obitelji Corolle, lutku Rosy Mini World Set Mini Corolline i njene prekrasne dodatke. Kao jedina e-trgovina na tržištu, u naručja vaše kćeri ili sina položiti ćemo malu lutku, koja će ih osvojiti svojom dugom plavom kosom, veselim plavim očima i najmodernijim modnim dodacima. prekrasna lutka Mini Corolline velika je 20 cm i zato je primjerena i za torbice. Lutka je zbog svoje veličine idealna suparnica na putovanjima, jer pristaje stvarno svugdje, i to zajedno s dodacima, koji ju čine pravom modnom divom. Duga plava kosa već čeka češljanje i izradu raznih frizura, pri kojima će im pomoći priloženi češalj. Male frizerke kosu mogu isplesti u pletenice, skupiti u rep ili ukrasiti s trakom za kosu. Lutka Mini Corolline jednostavno je lutka iz snova. 

Ova jedinstvena lutka Rosy Mini World Set Mini Corolline s plavim očima, obučena je u romantičnu ružičastu haljinu, već čeka da ju djeca presvuku. Igra s lutkom i odjećom nezaboravna je zbog idealne veličine lutke, a i zahvaljujući nježnom mirisu vanilije. Lutka Corolle u svakom je pogledu prilagođena djetetovoj dobi. Igrom s lutkom Corolle djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite emocije, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, koji su ugodni na dodir, djeci će priuštiti nesmetanu igru, za vrijeme koje će poboljšati svoje finomotoričke i komunikacijske vještine. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. Tim dizajnera lutaka Corolle stvara u malom romantičnom gradiću Langeais, u francuskoj provinciji Loire Valley. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. Svaka lutka Corolle jedinstvena je, baš kao i vaše dijete. U naručje vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • lutka Mini Corolline
  • 3 modna dodatka 
  • duga plava kosa i plave oči 
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 3. godine
  • veličina 20 cm 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.