Odjeća Overalls Bear Mon Premier Poupon Corolle za lutku veličine 30 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Lutka Corolle će u novoj odjeći izgledati kao iz modnog časopisa! Prekrasan kombinezon za lutku Overalls Bear Mon Premier, francuske marke Corolle, svaku će igru s lutkom pretvoriti u nevjerojatne doživljaje. Kao jedina e-trgovina na tržištu, obogatiti ćemo igru vašeg djeteta, ne samo s izuzetnom lutkom Corolle, već i s brojnim dodacima prekrasnog dizajna. Prekrasan smeđi kombinezon s kapuljačom s ušima dizajniran je za lutku Corolle veličine 30 cm. Kombinezon je dorađen do najsitnijeg detalja i podsjeća na pravu dječju odjeću. Ova prekrasna odjeća za lutku Corolle izrađena je od nježnog, ali kvalitetnog materijala koji je izuzetno ugodan na dodir. 

Slatki kombinezon s ušima ugodno je mekan, a lutka će se u njemu osjećati uistinu udobno. Na prvi pogled djeluje kao odjeća modnog dizajnera i djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine te taktilnu percepciju. Igra zanimanja je važna u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a uvijek u društvu najljepših igračaka. Odjeću Corolle možete prati ručno pri najviše 40 °C, samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • odjeća za lutku Corolle 
  • smeđi kombinezon s ušima 
  • za lutku veličine 30 cm 
  • od 18. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.