Odjeća Dress Blossom Garden Mon Grand Poupon Corolle za lutku veličine 42 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Presvlačenje lutke nikada nije bilo čarobnije! Prekrasna haljina za lutku Dress Blossom Garden Mon Grand Poupon, iz radionice francuske marke Corolle, svaku će igru s lutkom pretvoriti u nevjerojatne doživljaje. Kao jedina web trgovina na tržištu, obogatiti ćemo igru vašeg djeteta, ne samo s izuzetnom Corolle lutkom, već i s mnogim dodacima prekrasnog dizajna. Prekrasna haljina s nježnim cvjetnim uzorkom i majicom dizajnirana je za Corolle lutke veličine 42 cm. Haljina je dorađena do najsitnijeg detalja i podsjeća na pravu dječju odjeću. Ova prekrasna haljina za lutku Corolle izrađena je od nježnog, ali kvalitetnog materijala, koji je izuzetno ugodan na dodir i pogled. 

Haljina s uzorkom s namirnicama i majica na prvi pogled djeluju kao odjeća modnog dizajnera i djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. U ovu prekrasnu Corolle odjeću djeca će svoju lutku moći presvlačiti kada god požele. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu te također komunikacijske vještine i taktilnu percepciju. Igre zanimanja važne su u ranoj dobi jer djeca s njima, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle, djeca svoje luke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Corolle odjeću možete prati ručno pri najvećoj temperaturi od 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle 
  • haljina s uzorkom i majica 
  • za lutku veličine 42 cm 
  • od 24. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.