Oblici za slaganje višekatna garaža s kamionom Abrick Écoiffier sa 9 sklopivih autića i figuricom, od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Garaža na kad s kamionom Abrick predstavlja vrhunsku igračku francuskog proizvođača Écoiffier, koja će zabavljati svu djecu, prvenstveno dječake od 18. mjeseca starosti. U modernoj garaži djeca će se u autopraonici pobrinuti za čistoću i izgled svog omiljenog autića. Na drugom katu nalazi se izvrsno parkirno mjesto, za brzi star na najvišem katu nalazi se i startna pozicija sa cestom koja vodi sve do prizemlja. Dio garaže je i benzinska pumpa gdje će moći natočiti gorivo u spremnik. Postavljena je ispred garaže na prilazu. Za tehničko stanje vozila pobrinuti će se figurica mehaničara.

Male vozače oduševiti će i crveni kamion koji na svojoj 2-katnoj platformi može voziti čak 6 autića. U setu se nalazi 9 sastavljenih autića, djeca se mogu veseliti klasičnim osobnim automobilima, jednako tako i vučnoj službi koja će priskočiti u pomoć pri nesrećama i problemima na cesti. Igra s autićima i garažom dobro je došla za svestrani razvoj djece. Vrlo je važno usmjeravati najmlađe prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj za odgovornost vlastitih radnji, razvija se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. S igrom s autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dimenzije garaže iznose 55*48*33 cm. Jarke boje i realističan dizajn garaže s originalnim natpisima oduševiti će svu djecu.

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima iz Kine, francuski proizvođač ističe se originalnim dizajnom, koji nastaju nadahnut najnovijim trendovima, sa sigurnosnim kriterijima za vrijeme izrade i kvaliteti po konkurentnim cijenama.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije55*48*33 cm / 41*9*17 cm
Ukupna visina55 cm
Ukupna dužina41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,4 kg / 0,75 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.