Nosiljka s ruksakom Backpack Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm podesive naramenice i džepić za bočicu

Opis proizvoda

Nosiljka s ruksakom Backpack Natur iz linije Baby Nurse predstavlja izvrstan poklon za djevojčice od 3. godine starosti, koje vole putovati sa svojim lutkama. Dječji ruksak u prekrasnoj pastelnoj boji opremljen je praktičnom nosiljkom, primjerenom za lutke veličine 42 cm. Na bočnom dijelu nalazi se praktičan džep za bočicu, zahvaljujući podesivim naramenicama može se prilagoditi svakom djetetu. Moderan ruksak očarati će svu djecu, omogućava jednostavnu uporabu, zatvara se špagicama za zatezanje i s čičkom.

Ruksak za nošenje lutke proizveden je od kvalitetne tkanine koji je moguće jednostavno očistiti vlažnom krpom. U ruksak će djevojčice pospremiti sve potrebne dodatke i pomagala za svoju lutku. Igra mamica biti će još realističnija i zabavnija, s lutkom će provoditi više vremena, nositi će ju sa sobom na izlete, praznike i u posjete. Na razigran način razvijati će jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj brižnosti. Oponašanjem života odraslih i igrom mamica djeca uče kako se orijentirati u stvarnom svijetu.

Dimenzije ruksaka s nosiljkom iznose 24*9*34 cm. Lutka nije dio paketa. Smoby je priznati francuski proizvođač dječji igračaka s dugogodišnjom tradicijom. Materijal Smoby igračaka čvrst je izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije24*9*34 cm
Dimenzije pakiranja24*10*4 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.