Noćno svjetlo u obliku mede My Soft Led Nightlight Home Kaloo nježno bijele boje 18 cm od 6 mjeseci

Opis proizvoda

Noćno svjetlo medvjedić My Soft Led Nightlight iz moderne kolekcije Home, francuske marke Kaloo, predstavlja savršen poklon za sve mališane od 6. mjeseca starosti nadalje. Prekrasni bijeli medvjedić veličine 18 cm proizveden je od 100% silikona i ubrzo će postati najbolji prijatelj svakog mališana. Zahvaljujući LED svijetlu vašim najmlađima će u tami osigurati ugodnu atmosferu. S jednostavnim pritiskom na glavu svjetlo se pali, može svijetliti u 3 različite boje - u plavoj, bijeloj i crvenoj. Beba će tako zaspati s pogledom na očaravajućeg medvjedića koji u šapicama drži mjesec. Bezvremensko svjetlo zapakirano je u elegantnu poklon kutiju, tako da je primjereno i kao poklon za svaku prigodu.

Originalni medvjedić oduševiti će dječake i djevojčice, s njima će se igrati dugi niz godina. Djeci će pomoći lakše zaspati, istovremeno će razvijati djetetovu maštu i izražavanje. Za vrijeme uspavljivanja roditelji svojoj djeci mogu pripovijedati vesele zgode i priče iz kraljevstva životinja. Trajanje baterije iznosi približno 6 sati, punjenje traje 2 sata. Dio seta je i USB kabel, s kojim svjetlo jednostavno punite. Silikonsko noćno svjetlo u obliku medvjedića ispunjava i najviše standarde i sigurna je za igru vaših mališana. Izuzetno je praktičan dodatak koji možete ponijeti sa sobom bilo gdje - na izlete, praznike i u posjete.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina18 cm
Dimenzije pakiranja11*12*20 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaUSB rechargeable
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.