Zaštitne navlake za sigurnosni pojas lav My Protective Straps Home Kaloo za djecu od 6 mjeseci

Opis proizvoda

Zaštitne navlake za sigurnosni pojas Lav iz linije Home, francuske marke Kaloo, predstavljaju izuzetan dodatak za putovanja koji će oduševiti svu djecu od 6. mjeseca starosti. Dvije moderne navlake u motivu lava dječacima i djevojčicama osigurati će maksimalnu udobnost za vrijeme vožnje autom. Zaštitne navlake jednostavno postavite na sigurnosni pojas i pričvrstite ih čičkom. Prvoklasne navlake proizvedene su od kvalitetnih mikrovlakana i pliša, nježnog i mekog na dodir. Zahvaljujući navlakama vožnje automobilom biti će veselo iskustvo.

Višenamjenske navlake možete koristiti obostrano - jednostavno ih prilagodite djetetovom želji ili vremenu. U toplijim danima okrenite navlake tako da je dijete u dodiru s hladnijom stranom, bez pliša. Motiv životinje ima velikom značenje za razvoj djetetovog izražavanja i mašte, uveseljava ih i umiruje. Dimenzije obje navlake iznose 7*18 cm. Sigurne su za dječju igru, ispunjavaju sve kriterije kvalitete. Možete ih jednostavno čistiti, preporučana temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi očuvale boju i kvalitetu.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije7*18 cm
Dimenzije pakiranja18*28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.