Zaštitna navlaka Weather Cover Ground Level trampoline 427 Exit Toys za trampoline promjera 427 cm

Opis proizvoda

Zaštitna navlaka Weather Cover nizozemske marke Exit Toys, osmišljena je za sve trampoline Exit Toys promjera 427 cm. Kvalitetne navlaka zaštititi će površinu trampolina od vremenskih uvjeta i istovremeno produžiti njegov vijek trajanja. Zaštitnu navlaku cijeniti će svi koji ostavljaju trampolin na vrtu preko zime i žele ga zaštititi od snijega, kiše, leda i prekomjernih UV zraka.

Montaža navlake je sasvim jednostavna, dio seta je 12 fiksatora, s kojima navlaku pričvrstite za tlo. Otvori za drenažu na navlaci omogućavaju istjecanje prekomjerne vode, istovremeno su opremljeni mrežicom, čime je trampolin zaštićen od nečistoća.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske Unije te imaju TÜV, CE i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim dizajnom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će dugi niz godina i osigurati zabavu za cijelu obitelj.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije427 cm
Promjer427 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.