Nastavak za cipele s kotačićima i svjetlom Frozen Mondo ležaji 608ZZ, PVC kotačići 68 mm promjer od 5 godina

Opis proizvoda

Nastavak za cipele s kotačićima i svjetlom Frozen talijanskog proizvođača Mondo predstavlja fantastično sportsko pomagalo za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 5. godine starosti nadalje, koje se s njim bolu bilo kada rolati. Praktičan nastavak s 3 kotačića jednostavno se postavlja na dječje cipele, s njim se mogu voziti kao na rolama. Tirkizni nastavci na prednjem dijelu ukrašeni su slikom princeza Ane i Else iz crtanog filma Frozen, koje poznaju djeca diljem svijeta. Kvalitetni PVC kotačići su promjera 68 mm i sadrže 608ZZ ležaje. Pri svakoj vožnji kotačići također i svijetle, tako da će vožnja biti još bolji doživljaj.

Velika prednost nastavka s kotačićima njihova je univerzalnost - možete ih prilagoditi dimenzijama dječje obuće. Izuzetno su laki, možete ih ponijeti sa sobom na izlete i praznike jer ne zauzimaju puno prostora. Rolanje je zdrav i zabavan sport, koji je sve popularniji. Aktivno kretanje na sviježem zraku dobro je došlo za zdrav razvoj djeteta. S nastavkom s kotačićima djeca će se naučiti održavati ravnotežu, poboljšati će samopouzdanje i jačati mišiće nogu.

Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje igračke i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova. Proizvodi marke Mondo udovoljavaju strogim europskim propisima o kvaliteti. Pažljiv pristup radu, inovacijama i potrebama djece uzima se u obzir u proizvodnji širokog asortimana Mondo igračaka.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in Italy
DimenzijeSIZE = adjustable
Dimenzije pakiranja28*9*20 cm
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
KotačiPVC Ø 68 mm
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.