Nadzemna spremna za vodene pištolje SpyBase Red Spyra crvena s volumenom 20 litara otporna sklopiva s remenima od 8 godina SPBA1R

Opis proizvoda

Nadrž za vodene pištolje SpyraBase Red u crvenom izdanju predstavlja izvrstan dodatak za vodene borbe, koji će cijeniti i odrasli i djeca od 8 godina. Adrenalinski obožavatelji se mogu osloniti na praktični izvor tijekom igre s vodenim pištoljima Spyra, iz kojeg će crpiti vodu i puniti svoje oružje. Preklopni spremnik je izrađen od čvrste nepropusne tkanine, teži samo 1,2 kg i može primiti 20 litara vode. Lako se može prenositi zahvaljujući 2 čvrsta remena, ne zauzima puno prostora, nakon svake igre se može brzo složiti i spremiti.

Vodeni spremnik SpyraBase se ističe visokom otpornošću i stabilnošću u bilo kojem okruženju. Možete se osloniti na njega tijekom igre u vrtu i na dvorištu, može se ponijeti na odmor, izlete, jednostavno svugdje gdje se odlučite doživjeti adrenalinsku avanturu s obitelji. Zahvaljujući njemu ćete dobiti još realističnije doživljaje tijekom timskih igara s prijateljima i kolegama, zahvaljujući upadljivoj crvenoj boji lako ćete se razlikovati od protivnika. Dimenzije složenog spremnika su 35*23*6 cm, dimenzije u raširenom stanju su 35*35*20 cm.

    Njemačka tvrtka Spyra sa sjedištem u Münchenu donosi djeci i odraslima premium vodene pištolje razvijene prema najnovijim tehnologijama. Vodena oružja Spyra s elektroničkim i ručnim punjenjem omogućuju korisniku snažno i precizno pucanje na velike udaljenosti. U asortimanu marke Spyra nalazi se i kvalitetna oprema za vodene pištolje, poput vodenih bombi, vodenih pištolja, timskih boja i mnogih drugih dodataka.

    Doprava 79

    Tehničke specifikacije

    Dječak/Djevojčicaboy and girl
    DobOd 8 godina
    PodrijetloGermany
    Dimenzije35*35*20 cn
    Volumen L20 l
    Bojacrvena
    Set proizvodaNe
    gift SS2024SPCR1x Farbičky
    loader  Učitavam setove…

    Recenzije

    loader  Učitavam recenzije...
     Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.