Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Multiactivity Kit Art Educa četiri princeze s kreativnim aktivnostima od 7 godina

Opis proizvoda

Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Multiactivity Kit Art kreativan je set španjolskog proizvođača Educa za svu vještu djecu, prvenstveno djevojčice od 7. godine starosti. U originalnom setu nalaze se 3 različite aktivnosti, s kojima će djeca izrađivati divne sličice i uroniti u svijet stvaralaštva i mašte. Pri izradi sličica isprobati će tehniku struganja na tamnoj podlozi, mozaik s kamenčićima tehniku ukrašavanja sa šljokicama i šarenim folijama. Dostupan im je i bogati set pomagala - šarene šljokice, folije, kamenčići, pomagala za struganje i ukrasni okvir. Vlastoručno će izrađivati dizajnerske dodatke za dječju sobu, a za to vrijeme zabavljati će se satima.

Set kreativnog stvaralaštva s veselim sličicama izvrstan je poklon za svu vještu djecu, koja vole stvarati i  kreirati nove riječi. Svi dodaci proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će dobiti priliku pokazati svoju vještinu i maštu u umjetnosti, za to vrijeme pridobiti će zdravo samopouzdanje. Kreativni set uči djecu koncentraciji strpljenju, pomaže pri razviju logičnog razmišljanja, djeca će isto tako izraditi najljepšu sliku. S tim će poboljšati i svoju finu motoriku, jer moraju raditi s raznim pomagalima i dodacima. Kreativni set u motivu četiri princeze oduševiti će djecu već na prvi pogled.

Dječja igra kreativnog stvaralaštva i sastavljanja razvija maštu i izražavanje, djeca će naučiti raditi s nježnim predmetima. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktički igara. U ponudi marke Educa, pored kreativnih setova, naći ćete i mnogo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 7 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja30*35*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.