Motorni čamac s vodenim topom Fireboat AquaPlay s dometom od 2 metra i kapetanom krokodilom Nilsom (kompatibilno s Duplom)

Opis proizvoda

Motorni čamac s vodenim topom Fireboat AquaPlay izuzetan je dodatak za vodene staze AquaPlay, s njim će se djeca moći igrati i samostalno. Dječji brodić s topom ima originalnu karakteristiku, zahvaljujući kojoj će oduševiti dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Brodić ima vodeni top s dometom do 2 metra. Jednostavno natočite vodu u njega i vodena bitka može početi. Brodić s topom savršeno će pristajati svakoj vodenoj stazi, istovremeno će služiti kao osvježavajuća igra tijekom vrućih dana. Dio brodića je i figurica kapetana - zelenog krokodila Nilsa, s kojim će djeca doživjeti mnoštvo veselih trenutaka.

Dimenzije brodića AquaPlay iznose 15*8*5 cm i kompatibilan je sa svim vodenim stazama AquaPlay te jednako tako s LEGO Duplo. Zahvaljujući dodacima za vodene staze djeca će proširiti svoje znanje o fizičkim karakteristikama vode, poboljšati finu motoriku, naučiti u potpunosti koristiti svoje izražavanje i maštu. AquaPlay je njemačka marka koja izrađuje igračke od zdravlju neškodljive plastike, koja se može reciklirati. Dizajn igračke nastao je u Švedskoj. AquaPlay je originalna vodena staza za igru, švedskog porijekla. Djeca raznih uzrasta se već od 1977. igraju zabavnih vodenih igara uz vodene staze AquaPlay. Igračke će se svidjeti i roditeljima te odgajateljima je predstavljaju korisnu, visokokvalitetnu i edukativnu vodenu igru.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije15*8*5 cm
Ukupna visina5 cm
Ukupna dužina15 cm
Težina100 g
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.