Motorna pila elektronička Black&Decker Chainsaw Smoby sa zvukom

Opis proizvoda

Elektronička motorna pila, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrsnu radnu igračku za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Elektronička pila pri piljenju ispušta zvukove kao prava pila, čime će se djeca izvrsno zabavljati. Proizvedena je od čvrste i izdržljive plastike sa zaobljenim rubovima, maksimalno je sigurna za dječju igru. Dječja pila u motivu radnog alata Black&Decker, djecu će oduševiti već na prvi pogled, s njom će se zabavljati satima. Naučiti će puno toga u uporabi radnog alata, i o tome što je sve potrebno za razne popravke. 

Mali majstori vole se igrati s radnim alatom te se tako na razigran način približavaju svijetu odraslih i pridobivaju nova znanja. Pri igri s motornom pilom razvijaju svoje finomotoričke sposobnosti, tehničko izražavanje i logiku. Uče se usredotočiti na nove riječi, otkrivaju i istražuju nove materijale, boje i oblike. Radne igračke djeci omogućavaju isprobavanje raznim zanimanja, pri kojima rješavaju razne tehničke probleme i uče se improvizirati. Dimenzije dječje pile iznose 40*10*14 cm i prilagođena je malim dječjim ručicama. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, originalnog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije40*10*14 cm
Dimenzije pakiranja44*17*14 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries: 3 x AA (included)
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.