Drveni most i plišani medo My Activity Gym Home Kaloo sa zvečkom i zvijezdom 65*45 cm od 0-10 mjes

Opis proizvoda

Drveni most My Activity Gym iz bezvremenske kolekcije Home, francuskog proizvođača Kaloo, predstavlja izuzetnu igračku, koja će razveseliti sve bebe od 0 do 10. mjeseca starosti. Prekrasni most za najmlađe izrađen je od kvalitetnog i izdržljivog drva, njegova čvrsta konstrukcija izuzetno je stabilna. Originalan izgled i nježne boje obogatiti će svaku sobu i stvoriti ugodnu i domaću atmosferu. Mališani se mogu veseliti 3 aktivnostima, s kojima se mogu probuditi i započeti dan s dobrim osjećajem. Sa zvečkom u drvenom obruču slušati će nježan zvuk i vježbati osjetljivost svojih ušiju, plišani medvjedić idealan je pripovjedač bajki. Drvena zvijezda s drvenim i silikonskim kuglicama djetetu će služiti za upoznavanje novih površina i oblika.

Igračke na dječjem mostu osvojiti će dječake i djevojčice, ponuditi im izvrsne aktivnosti za razvijanje njihovih motoričkih i kognitivnih sposobnosti. Materijal, korišten prilikom proizvodnje ispunjava stroge kriterije i standarde kako bi se djeca igrala u maksimalno sigurnim uvjetima. Nježne boje na igračkama prilagođene su potrebama najmlađe djece koja još uvijek uče raspoznati pojedine boje. Mali medvjedić izrađen je od nježnog pliša, ugodnog i mekog za dječju kožu. S drvenim mostom Kaloo vašim najmlađima stvoriti ćete kutak za igru, u kojem će provoditi sate i sate. Dimenzije proizvoda iznose 65*45 cm. 

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije65*45 cm
Dimenzije pakiranja55*8*47 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.