Autići na pull back pogon Mini Bobby Car Neo BIG u crvenoj, plavoj, sivoj ili ružičastoj boji od 12 mjes

Opis proizvoda

Autić na pull back pogon Mini Bobby Car Neo, njemačkog proizvođača BIG izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno dječake od 12. mjeseca starosti. Autić na povlačenje vjerna je kopija klasične guralice BIG Bobby Car Neo. Mali trkači autić s preciznim detaljima dostupan je u crvenoj, plavoj, sivoj i ružičastoj boji. Navedena cijena vrijedi za jedan autić, a prilikom narudžbe u rubriku napomene upišite koju boju želite. Autić radi na klasično povlačenje unazad. Djeca će mali autić povući unazad, pustiti ga te male stolne utrke mogu početi.

Marka BIG posebne posvećuje pažnju sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali ne štete zdravlju i mogu se reciklirati, tako da ne ugrožavaju okoliš. Tehnologija korištena prilikom proizvodnje jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi autića Mini Bobby Car Neo su zaobljeni, čime je značajno smanjen rizik od ozljeda. Djeca za vrijeme igre s autićima razvijaju svoju finu motoriku, maštu i osobnost. BIG proizvodi testirani su na nezavisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije7*5*5 cm
Ukupna visina5 cm
Ukupna dužina7 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,06 kg
Bojamodrá,ružová,červená,šedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.