Ručni mikser Tefal Whisk Express Smoby s metlicama sivo maslinasto zeleni

Opis proizvoda

Ručni mikser Tefal Whisk Express, francuskog proizvođača Smoby, izuzetna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja se vole igrati kuhara. Ručni mikser u elegantnoj tamnosivoj boji s maslinasto zelenim detaljima predstavlja izvrstan dodatak za svaku dječju kuhinju. Dječaci i djevojčice mogu se veseliti realističnoj uporabi miksera, prvenstveno zbog 2 metlice, koje postavljaju na mikser i pritisnu gumb sa zvukom cric-cric, zahvaljujući kojem se metlice mehanički pokreću. Mikser je proizveden od čvrste i izdržljive umjetne mase, za bolje rukovanje je ergonomski oblikovan. Sa strane je logotip marke mini Tefal.

Dimenzije dječjeg miksera iznose 11*5*17 cm.  Djeca će ga koristiti pri svakodnevnoj igri u kuhinji ili se s njim pak samostalno igrati.. Za vrijeme igre kuhara djeca će naučiti kako različiti aparati i pomagala rade te se tako približavati svijetu odraslih. Na razigran način razvijati će logično razmišljanje, vježbati finu motoriku i pomagati svojim roditeljima u kuhinji. Za vrijeme igre s prijateljima te braćom i sestrama jednako tako poboljšavaju vještine izražavanja, brže se socijaliziraju i stvaraju društvene veze.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije11*5*17 cm
Težina92 g
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.