Memory Cocomelon Identic Educa igra za poboljšavanje pamćenja 36 kartica

Opis proizvoda

Memory Cocomelon Identic fantastična je igra za poboljšavanje pamćenja, dizajnirana u motivu serije Cocomelon, koja oduševljava djecu diljem svijeta. Memory sadrži set od 36 kartica s prekrasno ilustriranim sličicama koje će provjeriti pamćenje svakog djeteta. Ovaj veliki memory zabavljati će djecu i njihove prijatelje, a također i cijelu obitelj. Pojedinačne kartice ovog memoryja za djecu izrađene su od kvalitetnog, debljeg materijala s visokom izdržljivošću i fleksibilnošću. To znači da se njihovi rubovi neće tako lako zgužvati i jednostavno se podižu sa stola. 

Pojedinačne sličice dovoljno se međusobno razlikuju, kako bi ih lakše prepoznati i zapamtili. Igra memory djecu će na zabavan način naučiti raspoznavati predmete i istovremeno razmišljati - igra memory ima pozitivan učinak na kratkotrajno pamćenje, raspoznavanje boja i oblika. Igra je namijenjena djeci od 3. godine starosti, s njom će se zabavljati i roditelji, prijatelj ili čak cijela obitelj. 

Memory je idealna igra za kod kuće, dok je vani loše vrijeme ili će navečer zamijeniti gledanje televizije. Španjolska marka Educa jamči visoku europsku kvalitetu - proizvodi prije otpreme prolaze strogu, višestupanjsku kontrolu. Educa izrađuje različite logične igre, ne samo proizvode iz kategorije igre memory. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloSpain
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli36 kariet
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.