Plišani medvjed za njihanje Flocon Rocking Les Amis Kaloo visok 57 cm od 12 do 36 mjeseci

Opis proizvoda

Plišani medvjedić za njihanje Flocon Rocking, iz linije Les Amis, francuskog proizvođača Kaloo, predstavlja izuzetnu igračku, s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice od 12. do 36. mjeseca starosti. Originalni polarni medvjedić djeci nudi meku sjedalicu s naslonom i kvalitetnim drškama, postavljenima na medvjedićevoj glavi. Podstava i okvir njihaljke su od masivnog drva, s pažljivo obrađenom površinom, nježnom na dodir. Medvjedićevo krzno izrađeno je od kvalitetnog pliša, ugodnog i mekog na dodir. Polarni medvjedić djeluje izuzetno realistično, djecu će razveseliti i prekrasna plava marama, zavezana oko vrata.

Djeca će se s njihaljkom medvjedić zabavljati satima, razvijati svoju finu motoriku a jednako tako i svoje spretnosti pokreta. Medvjedić za njihanje djeluje elegantno, obogatiti će svaku dječju sobu te će okolina, zahvaljujući njemu, zaživjeti. Djeca će, zahvaljujući njemu, otkrivati razne taktilne površine, upoznati nove materijale i razvijati taktilnu percepciju. Bezvremenska igračka izrađena je od kvalitetnih i zdravlju neškodljivih materijala, sigurnih za dječju igru. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Dimenzije iznose 33*68*57 cm, ukupna visina je 57 cm.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Karakteristike

  • medvjedić za njihanje od nježnog pliša s udobnim naslonom
  • prekrasna bijela boja
  • za djecu od 12. do 36. mjeseca
  • od zdravlju neškodljivih materijala
  • razvija finu motoriku, taktilnu percepciju i spretnost pokreta
  • ispunjava najstrože standarde i propise za maksimalnu sigurnost djece
  • originalan francuski dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije33*68*57 cm
Ukupna visina57 cm
Dimenzije pakiranja57*28*51 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.