Medicinski kovčeg Vanity Doctor Smoby s ergonomskom ručkom i 15 dodataka

Opis proizvoda

Medicinski kovčeg Vanity Doctor, francuskog proizvođača Smoby, bezvremenski je set medicinskih pomagala koji dolazi u praktičnom crvenom kovčegu. Kao stvoren je za djecu od 3. godine starosti nadalje, koja vole igre zanimanja liječnika. Kovčeg djeci nudi čak 15 dodataka, zahvaljujući kojima će svojim pacijentima priuštiti najbolju njegu. Među pomagalima će naći stetoskop, špricu, medicinske naočale, toplomjer, otoskop, čekić za provjeravanje refleksa, flastere, škarice, medicinsku dokumentaciju i bočice s lijekovima. Dječji kovčeg lagan je i izrađen od čvrste plastike koja je baršunasta na dodir. zahvaljujući praktičnoj ručci djeca će ga s lakoćom nositi posvuda. 

Dječji set za liječnike nije samo izuzetno zabavna igračka realističnog dizajna, već u velikoj mjeri pomaže pri razvoju djeteta. Igrom s medicinskim pomagalima i dodacima razvija se njihova fina motorika i spretnost pokreta. Vrlo je važno usmjeravati najmlađe prema igrama zanimanja odraslih. Na taj način pridobivaju određen osjećaj odgovornosti za vlastite postupke, razvija se njihova kreativnost, mašta i izražavanje. Korištenjem predmeta koje koriste liječnici za vrijeme rada, djeca se približavaju svijetu odraslih. Uče logično razmišljati, komunicirati s pacijentima i pomagati im. Dimenzije kovčega iznose 26*11*24 cm.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25*11*23 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja25*11*23 cm
Ukupna dužina25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,48 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.