Medicinska ambulanta s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Office Smoby obostrana s rentgenom i testom vida te 65 dodataka

Opis proizvoda

Medicinska ambulanta s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Office, francuskog proizvođača SMoby, izvrstan je poklon za sve malie liječnike i liječnice već od 3. godine starosti. Dječja ambulanta djeci će približiti tipičan dan u ambulanti, gdje će se djeca s prijateljima, braćom i sestrama, a također i roditeljima igrati liječnika i pacijenta. Na raspolaganju im je velik sklopivi zid, koji nudi mnoštvo dodataka i aktivnosti. U radiološkom dijelu analizirati će rentgenske snimke ili ih postaviti na siluete djece te tako proučiti sliku prozirnog ljudskog kostura.

Jednako tako naučiti će prepoznavati pojedine dijelove tijela i na njih pričvrstiti medicinska pomagala pomoću čička, u odjeljku o zdravoj prehrani saznat će što su njihovi pacijenti jeli tijekom dana. Igrati će se okulista i uz pomoć sličica šarenih životinja i posebnih naočala provjeriti vid pacijenta. Izmjeriti će pacijentovu visinu s pomičnim metrom (najviša visina 1,20 m) i odrediti težinu te naučiti odrediti spol djeteta uz pomoć razvojne tablice. Dostupan im je i kolut s planom pregleda i prikladne kutije za spremanje medicinskih pomagala. Unutarnji dio ambulante ukrašen je prekrasnim slikama u motivu medicinske ambulante, vanjski dio sastavljen je u motivu veselih roditelja i djece ispred ambulante.

Bogat set od 65 dodataka u sebi krije rentgenske snimke, vagu, bijeli medicinski kovčeg, toplomjer, čekić za reflekse, otoskop, stetoskop, injekcija, medicinske naočale i naočale za provjeru dioptrije, identifikacijske kartice liječnika, medicinska dokumentacija s flomasterom, bočice, kartica sa simbolima pojedinih pregleda i kartice sa sličicama zdrave hrane. Zahvaljujući ovim dodacima djeca će uživati u još realističnijoj igri liječnika. Sklopiva medicinska ambulanta proizvedena je od čvrstog i kvalitetnog kartona i izdržljive plastike, ima metalni okvir, zato se igračka može pohvaliti visokom stabilnošću. U sastavljenom stanju visine je 111 cm i dužine 135 cm, u složen je široka 41 cm i visoka 111 cm.

Ova igračka za liječnike osmišljena je u živim bojama s prekrasnim sličicama, s kojima će djeca stvoriti pozitivan odnos prema liječnicima i istovremeno će se zainteresirati za zanimanje liječnika. Naučiti će razlikovati pojedine dijelove ljudskog tijela, važnost medicinskih pomagala i instrumenata, za vrijeme igre pomagati će svojim prijateljima, braći i sestrama u utvrđivanju njihovih problema i traženju odgovarajućeg liječenja. Za to vrijeme će poboljšati svoju finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje. Igračka kod djece budi zdravo samopouzdanje, na razigran način uče nove riječi. Na taj način se približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Jednako tako jačaju svoje komunikacijske vještine i izražavanje. Ova edukativna igra izvrstan je dodatak za predškolske ustanove.

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*111 cm / 41*111 cm
Ukupna visina111 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,6 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.