Igračka za maženje s motivom mjeseca Squared Loveys Moon Mon Doudou Corolle plavih očiju 25 cm od nježnog pliša od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Slatka mazilica za bebe iz radionice francuske marke Corolle svakom će djetetu donijeti osjećaj sigurnosti i ljubavi. Mazilica mjesec Squared Loveys Moon Mon Doudou Corolle proizvedena je od mekog pliša i vaše najmlađe pratiti će cijeli dan. Divna plišana mazilica s prošivenim licem na ručicama ima čvoriće, koji djeci omogućavaju bolje držanje i grljenje. Na jednom kraju mazilice otkriti će držač za dudu koji se otvara na čičak, stoga se mališani ne moraju odvajati od ove igračke čak i dok spavaju. Sva djeca trebaju igračku koja će ih pratiti u svaku stopu i zahvaljujući kojoj će se osjećati sigurno. Upravo tome služi mazilica marke Corolle.

Šarena mazilica mjesec Squared Lobeys Moon Mon Doudou marke Corolle kao stvorena je za grljenje i maženje, u njenoj blizini djeca će se osjećati sigurno i mirno. Mališani će s mazilicom brže zaspati i probuditi se bez straha, jer će uvijek imati svog omiljenog prijatelja uz sebe. Plišana mazilica izrađena je od prvoklasnih materijala, tako da ju mogu i grickati i kušati. Igračke Corolle preporuča se prati u stroju za pranje rublja na nježnom programu, bez uporabe izbjeljivača ili omekšivača, kako bi sačuvali njenu kvalitetu i boju.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručja vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći kod nas.

Karakteristike

  • plišana mazilica za bebe
  • sa čvorićima za lakše držanje
  • držač za dudu
  • od 0. mjeseca
  • detalji prilagođeni dobi djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja7*12*30 cm
Ukupna dužina25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,07 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.