Zečić s dugim ušima Doll Rabbit Pink Lapinoo Kaloo ružičasti 25 cm od nježnog materijala u poklon-kutiji od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Zečić Doll Rabbit Pink, iz linije Lapinoo, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetan poklon, primjeren za dojenčad već od njihovog rođenja nadalje. Ružičasti zečić veličine 25 cm izrađen je od mekog velura, tako da je primjeren i za osjetljivu dječju kožu. Mekan i nježan zečić s maramom postati će nerazdvojan prijatelj svakog mališana. Zečića možete, s njegovim dugim ušima, privezati za dječji krevetić. Zahvaljujući elegantnoj poklon kutiji razveseliti ćete svoje najbliže za bilo koju prigodu.

Linija Lapinoo predstavlja omiljene životinje, izrađene od nježnog velura, tako da je izvrstan izbor za svu najmlađu djecu koja se s njim mogu maziti i grliti ga. Igračke poprima jedinstveni miris bebe, što je važno prvenstveno u prvim tjednima života mališana jer će se uz tu igračku osjećati sigurno. Zečića najmlađa djeca mogu također kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava najviše standarde. Nježne boje na djecu djeluju umirujuće. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25 cm
Dimenzije pakiranja12*9*28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.