Lutka za bebe Valentine K Doll Tendresse Kaloo 32 cm u zvjezdanoj haljini od nježne tkanine u poklon-kutiji od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Lutka od tkanine Valentine K Doll, iz linije Tendress, francuske marke Kaloo, izuzetan je poklon za najmlađu djecu, primjeren već od njihovog rođenja nadalje. Prekrasna lutka u bijeloj haljini sa zlatnim zvjezdicama proizvedena je od nježne tkanine. Njena veličina iznosi 32 cm i dolazi u originalnoj poklon kutiji, zato ćete svoje najbliže moći s njom razveseliti za bilo koju prigodu. Meka i nježna lutka postati će omiljena igračka vašeg mališana, koji će se s njom igrat i jednako tako zaspati u ugodnom i mirnom okruženju.

Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde te je također primjerena i za istraživanje i grickanje te kušanje. Lutka Valentine će, zahvaljujući originalnom dizajnu, nježnim bojama i mekoj površini, brzo postati najbolja prijateljica pri svakodnevnoj igri i odmoru. U blizini lutke od tkanine mališani će se osjećati sigurnije, jer ju mogu grliti. Jednako tako uz njenu pomoć razvijati će svoju finu motoriku, istraživati nove boje i oblike te razvijati svoju maštiizražavanje.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Igračku možete jednostavno očistiti, preporučana temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina32 cm
Dimenzije pakiranja20*9*36 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.