Lutka za bebe Tendresse Iris K Doll Kaloo 31 cm od nježnog materijala u dugoj haljini od 0 mjes

Opis proizvoda

Lutka od tkanine Iris K Doll, iz omiljene linije Tendresse, francuske marke Kaloo, razveseliti će svu najmlađu djecu već od njihovog rođenja nadalje. Prekrasna princeza u haljini boje breskve, koju upotpunjuje mekani obrub, očarati će sve bebe, a prvenstveno djevojčice. Prekrasna duga kosa, ispletena u pletenicu, ukrašena je zlatnom trakom koja joj daje elegantan izgled. Izrađena je od nježne i mekane tkanine, koja je mekana i nježna prema dječjoj osjetljivoj koži. Djeca će ju cijeli dan grliti te se s njom maziti, a navečer će zajedno zaspati u ugodnoj atmosferi. Moderna lutka na stražnjoj strani ima i etiketu, na koju možete napisati bebino ime. 

Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde te je također primjerena i za istraživanje i grickanje te kušanje. Lutka Iris K Doll će, zahvaljujući originalnom dizajnu, nježnim bojama i mekoj površini, brzo postati najbolja prijateljica pri svakodnevnoj igri i odmoru. U blizini lutke od tkanine mališani će se osjećati sigurnije, jer ju mogu grliti. Jednako tako uz njenu pomoć razvijati će svoju finu motoriku, istraživati nove boje i oblike te razvijati svoju mašti izražavanje.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine, jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučana temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*9*31 cm
Ukupna visina31 cm
Ukupna dužina12 cm
Težina130 g
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.